Assemblage PCB – Automatisch & Handmatig

  • DFM/DFA-sessie
  • Prototyping
  • Productieproces

Assemblage PCB

Na afronding van de prototype-fase en het succesvol valideren van het product, helpt Global Electronics u graag met de volgende stappen in het proces. De kennis en kunde waarmee we het prototype hebben geassembleerd, vertalen we moeiteloos door naar het doeltreffend inrichten van de seriematige productie van het product.

Proces

De productielijnen die Global Electronics in huis heeft kunnen zowel kleine als grote producties probleemloos aan. Tijdens het proces hanteren we dezelfde kwaliteitsstandaard als bij de productie van het prototype. Plaatsing en soldering van de componenten worden constant gecontroleerd, zodat we zeker weten dat uw product wordt geassembleerd volgens specificatie. Het geautomatiseerde productieproces zorgt voor een maximale efficiency. Hierdoor ontwikkelen we producten tegen een lage kostprijs. Dankzij het hanteren van 2 identieke productielijnen is het doorschakelen van proto/0-serie naar massa-productie een kwestie van copy-paste en kunnen we moeiteloos door naar de laatste fase van uw product-journey.

Overname

Als specialist op het gebied van printplaat assemblage neemt Global Electronics ook graag het productieproces van haar opdrachtgevers over. Na de validatie van het prototype gaan we over op het produceren van een kleine of grote serie van een product.

PCB Assemblage

Net als tijdens het prototype assembly proces houdt een persoonlijke projectmanager u constant op de hoogte van het procesverloop. Voor de productie van series en het assembleren van de printplaten geldt hetzelfde principe als bij het produceren van prototypen.

 

Global Electronics bewijst al 20 jaar lang dat ze perfect aanvoelen wat nodig is om ons bedrijf te blijven voorzien van hoogwaardige producten. Global Electronics biedt ons de meerwaarde die wij zoeken in onze partners.