Aangepaste regeling omtrent covid-19

Aangepaste regeling omtrent covid-19

De laatste ontwikkelingen inzake het coronavirus (covid-19) heeft bij Global Electronics BV geleid tot het verder aanscherpen van onze voorzorgsmaatregelen. 

16 maart 2020 

In het kader van de huidige ontwikkelingen omtrent het Coronavirus (COVID-19) volgen wij nauwlettend de adviezen welke door overheid en het RIVM worden geboden. Wij ondernemen hierin de nodige voorzorgsmaatregelen met daarbij een bijpassende werkwijze. Graag willen we u duidelijkheid verschaffen en inlichten over de voorzorgsmaatregelen welke vanaf maandag 16 maart van kracht zijn. Binnen deze maatregelen stellen wij de gezondheid van onze medewerkers voorop, evenals het kunnen blijven voldoen aan het beantwoorden van klantvragen. 

Onze aangescherpte voorzorgsmaatregelen zijn:

  • Onze productiemedewerkers werken in twee ploegen/teams, we beperken zo het onderlinge contact en houden de productiecapaciteit praktisch in stand.
  • Kantoormedewerkers werken eveneens in twee ploegen/teams die wisselend thuis en op kantoor werken.
  • Afspraken op kantoor worden zo veel mogelijk vermeden, m.u.v. de levering van goederen.

Bovenstaande maatregelen blijven van kracht tot tenminste 6 april 2020. Ons beleid stemmen wij af op de richtlijnen die de overheid en het RIVM ons verschaffen.

Momenteel worden we dagelijks geconfronteerd met langere levertijden van componenten en pcb’s, waardoor de levertijden van uw product kunnen oplopen. Indien dit het geval is zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren. 

 

Wij hopen op uw begrip,

Global Electronics