CEDD – Zero defect production

CEDD-zero defect production

Start-en landingsbaanverlichting. U kun zich voorstellen wat het belang is van het continu functioneren van een dergelijk systeem. Uitval of onderbrekingen in functioneren kunnen niet geaccepteerd worden, er staan immers levens op het spel.

Onze klant Use System Engineering vraagt daarom terecht van ons om bij de productie van hun zeer innovatieve en unieke systeem een zero-defect policy te hanteren. 100% yield, zonder reparaties en een repeteerbaar proces dat betrouwbare en hoog kwalitatieve producten genereert.

Het inrichten van zo`n proces vraagt nogal wat van alle belanghebbenden en daarom is het van groot belang om als partners samen op te trekken in een project van deze omvang. Het stelt eisen aan zowel het productontwerp als aan de productie capabilities en deze zullen in balans moeten zijn om uiteindelijk tot een proces te komen waarin uitval niet meer bestaat.

Global Electronics werkt continu samen met onze klant/partner Use System Engineering aan het verder optimaliseren van zowel de ontwerpen als haar productieprocessen om dit doel te behalen en de verwachting is dan ook dat medio 2019 alles in plaats is om zero-defect productie te kunnen garanderen.

Dit is niet alleen een prachtig resultaat voor deze specifieke klant maar ook voor u; de kennis en ervaring die we in het opzetten van zero-defect production hebben opgedaan in dit traject komt uiteraard ook u als klant ten goede. U kunt bouwen op een betrouwbare partner die in control is en gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit levert door uitgebalanceerde en defect-vrije produtieprocessen.

Meer weten? Onze collega Gerbert helpt je graag verder!