Europese Commissie – High-end production

dReDBox-Datacenter 2.0

Horizon 2020 – Een project van de Europese Commissie, opgezet om het datacenter van de toekomst te ontwikkelen. Via partner Sintecs BV heeft Global Electronics de exclusieve rechten verkregen om de hardware die hiervoor benodigd is te produceren.

Horizon 2020 is een omvangrijk en hoog technologisch project waar maximale inspanning van alle partijen gevraagd wordt om een kwalitatief hoogstaand product binnen de deadlines te leveren. Een project waar Global Electronics de ideale partner in is. Dankzij ons hoogwaardige machinepark, flexibiliteit en vakkennis zijn we in staat om aan deze hoge eisen te voldoen.

dReDBox omhelst het ontwikkelen van een nieuw type datacenter waarbij snelheid van data verwerken, stroomefficient gebruik, schaalbaarheid en betrouwbaarheid de uitgangspunten zijn. Dit vereist engineeringskracht en uiteindelijk kosteneffectieve productiemethodes die een hoogwaardig product tegen een zo laag mogelijke kostprijs opleveren. De samenwerking tussen de partners is daarbij cruciaal; het zo vroeg mogelijk meedenken in het ontwikkeltraject en duidelijke communicatielijnen zorgen voor een tijdige oplevering en kansen voor de toekomst!

Meer weten? Onze collega Gerbert helpt je graag verder!