Scalys – Prototyping

  • Binnen 5 dagen
  • Flexibele productielijn
  • Virtual Private Production Line

Nog op die belangrijke beurs een prototype ontvangen

Onze gewaardeerde klant Scalys BV, dochter van Sintecs BV richt zich voornamelijk op ontwikkeling van prototypes ter validatie voor engineering of assemblage. Voor Scalys is het van groot belang dat een prototype zowel snel als kwalitatief hoogstaand geleverd wordt zodat er geen vertraging in de doorontwikkeling en uiteindelijke levering aan de klant optreedt.

Niet voor niets heeft Scalys voor Global Electronics BV gekozen als exclusieve partner voor assemblage van zowel prototyping als uitontwikkelde producten. Dankzij onze flexibele productielijnen zijn wij in staat om razendsnel te schakelen op het moment dat het nodig is.

Ontwikkeltrajecten willen nog wel eens uitlopen waardoor er minder tijd is voor data-analyse en assemblage door de productiepartner. Het is van belang dat een productiepartner dit begrijpt en op anticipeert door aan de ene kant vast te blijven houden aan de strakke procedures rondom productie en kwaliteit en aan de andere kant de flexibiliteit en snelheid op te kunnen brengen om aan de klantwensen te kunnen voldoen.

Zo kwam het voor dat een prototype op een belangrijke beurs geshowed moest worden maar dat helaas het ontwikkeltraject wat uitliep waardoor er nog maar enkele dagen overbleven om data-analyse, inrichten supplychain, werkvoorbereiding én productie in gang te zetten. Door razendsnel te reageren en de juiste gekwalificeerde mensen bij elkaar te zetten kon er op de dag van beursopening een werkend prototype worden afgeleverd. We zijn de prototypes persoonlijk komen brengen, ook aan dat stukje extra hechten we waarde.

Zo kon Scalys zich onderscheiden en bleek er grote belangstelling voor het product te zijn waardoor het prototype doorontwikkeld is en inmiddels in productieseries door Global Electronics wordt vervaardigd. En daar zijn we best een beetje trots op.

Meedenken, snel schakelen, vermijden van bureaucratie waar mogelijk, altijd oog voor kwaliteit én een stapje harder lopen als dat nodig is. Voor ons heel gewoon want het draait om het succes van onze klanten.

Meer weten? Onze collega Gerbert helpt je graag verder!