Supply chain

Het inrichten van de supply chain

De plaats die je als EMS-bedrijf in de keten inneemt bepaalt voor een groot gedeelte de effort die je moet steken in het opzetten van een supply chain die naadloos aansluit bij de behoefte van klanten. Hoe verder naar het eind van de keten, hoe complexer de materie wordt. Immers, je hebt als bedrijf dan met meerdere schakels te maken en die dienen allemaal gestroomlijnd te worden.

Noodzakelijk daarvoor is een krachtig ERP-pakket, custom made automatiseringsoplossingen en last but zeker not least: expertise in de vorm van supplychain-engineers die zowel vanuit de technische aspecten als vanuit de strategisch-logistieke aspecten de materiaalbehoefte voor uw product in de markt kunnen uitzetten.

Global Electronics investeert stevig in oplossingen voor u zodat we een betrouwbare partner zijn en blijven als het aankomt om leverbetrouwbaarheid en kwaliteit van uw producten. Automatiseren waar het kan en het inzetten van experts waar het moet. Zo maken we frequent afspraken met onze key-leveranciers omtrent pricing, bufferen van key-componenten voor uw product, voorraadbeheer en mogelijke alternatieven voor componenten of materialen die minder goed verkrijgbaar zijn. Op basis van uw prognose richten we de volledige supplychain in, zowel extern als intern zodat we met u duidelijke afspraken kunnen maken omtrent levering en levertermijnen.

Daarnaast is Global Electronics volledig ingericht om uw producten veilig en geconditioneerd op voorraad te houden zodat u op basis van afroep altijd verzekerd bent van de beste prijs als het gaat om batchgroottes en snelle en flexibele levering als het gaat om de wensen van uw eindgebruiker.

Lifecyclemanagement, MSL-bewaking, geconditioneerde opslag, prijsvoordeel en flexibiliteit. Dat zijn voor u de grote voordelen van het door Global Electronics laten inrichten van de supply chain.

Meer weten? Onze collega Gerbert helpt je graag verder!