Boundary Scan

  • Uitgebreide productietesten
  • Hoge dekkingsgraad
  • Gedetailleerde rapportages en traceability

Uitgebreide verificatie

JTAG-testing of boundary scan is een specifieke manier van het testen van een PCBA na assemblage. De dedicated test-logica die in veel IC`s wordt toegepast, wordt gebruikt om het IC en de PCBA als geheel te testen op correct functioneren.

Doordat deze testen veelomvattend zijn maar toch snel kunnen worden uitgevoerd zijn ze bij uitstek geschikt om in een assemblage-omgeving in te zetten. Het biedt een aantal voordelen: de feedback die de test oplevert kan worden gebruikt om uw product verder te optimaliseren of te finetunen. Daarnaast worden er automatisch testrapporten gegenereerd, is traceability mogelijk en is de dekkingsgraad hoog.

Een ander groot voordeel is dat programmeerbare componenten tijdens het testen voorzien kunnen worden van de nodige software. Een alles in 1 oplossing dus die kwaliteitsverhogend en kostenbesparend is.

Global Electronics biedt u deze faciliteit aan zodat u zeker weet dat een optimaal getest en/of geprogrammeerd product onze assemblagelijn verlaat. Uw product dient daarvoor wel ontworpen te zijn om een boundry-scan te kunnen ondergaan. We vertellen u er graag meer over als u via onderstaande gegevens contact met ons opneemt!

We adviseren u over de mogelijkheden van boundary-scan op uw product.