Security

Uw netwerk in veilige handen

Ddos aanvallen op banken en grote instellingen, diverse bedrijven die handelen in Bitcoins gehackt; het lijkt wel de orde van de dag te zijn. De wapenwedloop tussen beveiliging en kwaadwillenden duurt voort en het einde is (nog) niet in zicht.

Global Electronics heeft een Abdo-registratie waarmee wij exclusief werken voor bedrijven die zich op het allerhoogste niveau van internet-security bewegen. Transactiebeveiliging tussen banken en creditcard-maatschappijen: de kans is groot dat dit mogelijk wordt gemaakt door hardware die door ons is geproduceerd volgens de allerhoogste normen. Een Abdo-registratie krijg je niet zomaar en we zijn er dan ook trots op dat we deze al vele jaren mogen voeren. Data-en productbeveiliging, gespecialiseerde ruimtes waarin productie plaatsvindt en het hoogste niveau van quality control zorgen ervoor dat we grote bedrijven op het gebied van security tot onze vaste klantenkring mogen rekenen.

We informeren u graag nader over onze security-maatregelen, neem gerust contact met ons op. Onze experts zijn er klaar voor!