Design For Manufacturing

 • Korte doorlooptijden
 • Hoge kwaliteit
 • Kosten besparend

Snel naar de markt 

Je wilt jouw nieuwe product natuurlijk het liefst zo snel mogelijk in de markt zetten. Dat begint met een goed ontworpen product. Hoe beter het ontwerp, hoe minder er achteraf nog gewijzigd hoeft te worden. Global Electronics beschikt over softwaretools om uw ontwerp te controleren op zaken die het productieproces kunnen vertragen.

Design for Manufacturing en Design for Assembly zijn cruciale controles vóórdat de proto-fase van start gaat. Wij checken graag het design en binnen enkele dagen ontvang je feedback van onze specialisten. Zo kun je snel optimaliseren en (veel) kosten besparen.

Hoe werkt het?

De ODB-files die zijn gegenereerd worden door speciale software gecontroleerd op het complete design. Tevens worden de in de stuklijst gedefinieerde component-packages vergeleken met de pad-layout op de PCB om te zien of hier de correcte design-rules zijn gevolgd. Indien er afwijkingen worden geconstateerd wordt dit gerapporteerd en tevens adviseren wij hoe je de lay-out kunt optimaliseren. Track-afstanden worden bekeken op minimaal toelaatbare toleranties en ook hier volgt advisering bij geconstateerde afwijkingen.

Kortom, je ontvangt een volledig rapport over de kwaliteit van het design en de kansen voor optimalisatie. Zo bespaar je vroeg in het traject al kosten omdat het design is geoptimaliseerd voor productie.

Global Electronics has been instrumental in setting up a production process in support of the beyond standard preciseness that our products require.

Jeroen Weijts, operations manager at Xsens
 • High-tech machinepark

  Lage kosten door automatisering!

  Lees meer
 • DFM en DFA

  Bespaar kosten!

  Lees meer
 • 25 jaar kennis en kunde

  Uw product in vertrouwde handen!

  Lees meer