Bronkhorst – Form fit & function

Zeer veel verschillende types in 1 batch geproduceerd

Form fit and function: uitermate belangrijke begrippen voor onze klant Bronkhorst BV. Vrijwel al hun producten worden ontworpen om in één type behuizing te passen. Klanten van Bronkhorst kunnen dus zeer eenvoudig uitwisselen, upgraden of vervangen zonder daarbij randapparatuur of installaties aan te moeten spreken.

Bronkhorst maakt gebruik van een uniek concept dat op assemblage-niveau de nodige uitdagingen met zich meebrengt immers, nieuwe ontwikkelingen zorgen soms voor een ontwerp waarin het aantal componenten toeneemt maar de vorm-factor (PCB-oppervlakte) gelijk blijft.

Bronkhorst BV en Global Electronics BV slaan daarom de handen ineen om er zorg voor te dragen dat het unieke concept in stand kan worden gehouden. Door Global Electronics al in een vroegtijdig stadium bij nieuwe ontwikkelprojecten te betrekken worden onze kennis en expertise op het gebied van assemblage maximaal ingezet door Bronkhorst om uiteindelijk tot een ontwerp te komen dat kosten efficiënt in massa geproduceerd kan worden en waarbij de uitgangspunten voor Bronkhorst en haar klanten gewaarborgd blijft.

Per project maken we de keuze welke experts met elkaar aan tafel zitten en welke projectmanager binnen Global Electronics de begeleiding op zich neemt. Vanaf de protofase tot het uitontwikkelde product zijn er regelmatig contactmomenten met het complete team om eventuele obstakels of vertragende omstandigheden vroegtijdig te elimineren en zo de voortgang van het project te waarborgen.

Elk projectteam bestaat uit de noodzakelijke disciplines gebaseerd op de behoefte van onze klant. De kern van elk team bestaat in elk geval altijd uit inkoop, engineering, verkoop en werkvoorbereiding. Al naar gelang de toepassing kunnen mensen uit andere disciplines worden toegevoegd zodat elk product de aandacht krijgt die het nodig heeft. Op deze manier garanderen we dat elk product kwalitatief hoogstaand, tegen zo laag mogelijke kosten en on time delivery naar de markt kan en blijft Bronkhorst haar leidende rol in de markt houden. Een samenwerking die we al vele jaren met succes hanteren!

EL-FLOW® Select Series Mass Flow Meters/Controllers

Meer weten? Onze collega Gerbert helpt je graag verder!