Assemblage eindproduct

Assemblage eindproduct

We merken als EMS-bedrijf dat er in de markt steeds meer behoefte ontstaat aan totale ontzorging als het gaat om het produceren en assembleren van elektronica-producten. Dat is ook logisch want vaak zijn bedrijven niet ingericht op het eindassembleren van grotere series en valt het niet onder hun core business.

Global Electronics biedt een breed pakket aan mogelijkheden om uw product volledig te laten assembleren (box-build productie). We hebben geïnvesteerd in volledig nieuwe en custom-build afmontagelijnen waar we uw product kunnen samenbouwen, testen en verpakken in de verpakking van uw keuze (desgewenst denken we mee in het ontwerp van verpakkingen) en het uiteindelijke verzenden naar u, uw eindklant of distributiecentrum. Het volledige traject in vertrouwde handen zodat u kunt doen waar u goed in bent: mooie producten ontwerpen en in de markt zetten.

De afmontagelijnen zijn zeer efficiënt en logisch ingericht; dit komt de kwaliteit ten goede en tevens kunnen we met een beperkt aantal medewerkers veel werk verrichten zodat we zo kostenefficient mogelijk te werk gaan; kosten besparen!

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op om over de mogelijkheden te praten, onze experts staan voor u klaar.

 

  • Kabel assemblage

    Bij producten en toepassingen die voorzien moeten worden van bekabeling kan Global Electronics je ook prima van dienst zijn.