Dataverwerking

Data verwerking

Allereerst moet u weten dat de (productie-)data die u ons toezendt in vertrouwde handen is. Global Electronics heeft een Abdo-status wat betekent dat er aan ons bedrijf extra strenge eisen worden gesteld v.w.b. data-opslag en verwerking. Deze richtlijn is opgesteld door het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

Al tijdens het offerteproces gaan onze specialisten met uw data aan de slag en dat betekent op de eerste plaats: een analyse van de aangeleverde files. Is alles compleet en in het format dat wij snel en geautomatiseerd kunnen verwerken? Dan wordt er een analyse op de maakbaarheid gedaan; is het product zo ontworpen dat wij het zo kosten efficiƫnt mogelijk kunnen produceren of zien we ruimte voor verbetering? Als we die ruimte zien wordt dit naar u teruggekoppeld zodat u het ontwerp nog eens kritisch kunt bekijken. Dit doen we met plezier aan tafel bij u of bij ons zodat er directe interactie is en er snel gehandeld kan worden.

Indien gewenst kunnen we nog een stap verder gaan en een volledige DFM-analyse op uw ontwerp doen zodat u een volledige rapportage krijgt over alle ins en outs van uw ontwerp met bijbehorende aanbevelingen ter optimalisatie. Zo krijgt u al in een vroeg stadium feedback over uw ontwerp; dit bespaart tijd en kosten.

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en besparingen!