Dataverwerking

Data verwerking

Allereerst moet u weten dat de (productie-)data die u ons toezendt in vertrouwde handen is. Dankzij onze certificeringen en controlerende IT-partner voldoen we aan strenge normen aangaande data-opslag en verwerking.

Al tijdens het offerteproces gaan onze specialisten met uw data aan de slag en dat betekent op de eerste plaats: een analyse van de aangeleverde files. Is alles compleet en in het format dat wij snel en geautomatiseerd kunnen verwerken? Dan wordt er een analyse op de maakbaarheid gedaan; is het product zo ontworpen dat wij het zo kosten efficiƫnt mogelijk kunnen produceren of zien we ruimte voor verbetering? Als we die ruimte zien wordt dit naar u teruggekoppeld zodat u het ontwerp nog eens kritisch kunt bekijken. Dit doen we met plezier aan tafel bij u of bij ons zodat er directe interactie is en er snel gehandeld kan worden.

Indien gewenst kunnen we nog een stap verder gaan en een volledige DFM-analyse op uw ontwerp doen zodat u een volledige rapportage krijgt over alle ins en outs van uw ontwerp met bijbehorende aanbevelingen ter optimalisatie. Zo krijgt u al in een vroeg stadium feedback over uw ontwerp; dit bespaart tijd en kosten.

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en besparingen!