Verpakken & verzenden

Verpakken & verzenden

Uw producten veilig vervoeren zonder kans op transportschade, ESD- of valschade, een belangrijke laatste stap in de journey die uw product tot nu toe gevolgd heeft. Elk product heeft z`n eigen specificieke wensen en/of eisen waaraan de verpakking dient te voldoen.

Bij Global Electronics beschikken we over een scala aan verpakkingsmogelijkheden. Van relatief eenvoudig antistatisch verpakt in een kartonnen doos tot custom made esd-veilige oplossingen. Aan het begin van het traject bepalen we samen met u wat de meest geschikte methode is voor uw product en kopen desgewenst daarvoor de benodigde materialen in. Ook het ontwerpen van een productspecifieke verpakking behoort tot de mogelijkheden. Ook voor uw product is dus een oplossing!

Verzenden doen we met vaste, betrouwbare vervoerders en wereldwijd. We verzorgen samen met u het juiste papierwerk en overleggen indien nodig met de transporteur over de meest geschikte en veilige manier om uw producten op hun eindbestemming te laten komen. Luchtvracht, zeevracht, vervoer per container of vrachtwagen; we kunnen alles verzorgen op de manier zoals u dat wenst.

Uw product in veilige handen van start productie tot verzending, bij Global Electronics is dat de normale gang van zaken. Informeer gerust naar de mogelijkheden!