Kwaliteit

  • Certificering
  • Waarborg
  • Zekerheid

Kwaliteit is vanzelfsprekend bij Global Electronics. Onze processen zijn zodanig ingericht dat op vele momenten er snel en vakkundig een oordeel wordt geveld over de kwaliteit in het lopende productieproces.

Zowel visueel als met behulp van test-en meetmiddelen zijn we constant bezig de kwaliteit te monitoren en te verbeteren waar nodig. Als IPC-lid werken wij altijd volgens de laatste kwaliteitsnormen en is al ons personeel geschoold in de voor hen relevante IPC-normen. Dankzij onze inhouse IPC-trainer blijven onze mensen altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en eisen op kwaliteitsgebied.

 

ISO 9001

Dankzij ISO 9001 certificering bent u er van verzekerd dat onze processen op orde zijn en regelmatig onafhankelijk worden beoordeeld.

 

ISO 14001

ISO 14001 certificering maakt duidelijk dat wij milieu, mensen en maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel hebben staan en in onze processen hebben ingebed.

 

ISO 13485

Sinds november 2018 is Global Electronics ISO13485:2016 gecertificeerd. Ook uw medical devices kunt u vanaf nu dus onderbrengen bij ons. We informeren u graag over de mogelijkheden!