Medical

  • ISO gecertificeerd
  • Full traceability
  • Hoge kwaliteit & lange levensduur

ISO gecertificeerde producten

De medische industrie stelt terecht hoge eisen aan de kwaliteit en levensduur van haar producten. Niet voor niets worden deze eisen vastgelegd in een specifieke ISO-certificering.

Sinds November 2018 is Global Electronics BV gecertificeerd volgens ISO13485:2015 en kunt u met een gerust hart met ons komen praten over de productie van uw medische producten, wetende dat we aan alle eisen voldoen op het gebied van traceability, datacollectie, bewaartermijn, veiligheid en productietechnologie. Onze reeds opgedane kennis met producten die voor de zorg bestemd zijn draagt bij aan het versneld introduceren van uw product(en) en garandeert een kennisniveau dat voldoet aan de huidige eisen omtrent kwaliteit en leverbetrouwbaarheid.

Uw persoonlijke projectmanager staat te allen tijde met u in contact over de voortgang van projecten en is er om u te ontzorgen. Mocht u meer willen weten omtrent de mogelijkheden en de huidige status van certificering neemt u dan contact met ons op. We staan voor u klaar.