Prototyping

  • Fast prototyping
  • Flexibele productielijnen
  • Snelle levering

Fast Prototyping

Bezig met de ontwikkeling van nieuwe electronica? Global Electronics ondersteunt je door op korte termijn een custom prototype te produceren. Gedurende het hele proces staan een persoonlijke projectmanager en een proto-projectteam met specialisten uit verschillende disciplines ter beschikking voor advies en begeleiding.

Ons team van specialisten is graag betrokken bij de start van het proces om zo gezamenlijk het nieuwe product te realiseren. Vanuit ons specialisme denken wij mee over het ontwerp en de ontwikkeling van een custom prototype. We werken samen aan een foutloos ontwerp, om tijdens de PCB Productie niet terug hoeven keren naar de tekentafel.

Als partner realiseren we tijdig een fast prototype om te valideren en door te ontwikkelen. De flexibiliteit van Global Electronics geef ons de vrijheid om direct te schakelen. Binnen vijf dagen assembleren wij een prototype dat klaar is om te testen. Hoogwaardige, flexibele productielijnen, snelle logistieke oplossingen en ons intelligente machinepark dragen bij aan de snelle en vakkundige realisatie van het prototype.

Global Electronics has been instrumental in setting up a production process in support of the beyond standard preciseness that our products require.

Jeroen Weijts, operations manager at Xsens