Assembly prototype

Bij Global Electronics werken we het liefst zo efficiënt mogelijk. Daarom denken we in het voorstadium graag mee over de maakbaarheid van een ontwerp. Door voorafgaand aan de productie eventuele fouten te ontdekken en op te lossen realiseren we een foutloos ontwerp dat zonder enige productiefouten geassembleerd kan worden. Feedback voor, tijdens en na de ontwikkeling van een product is in onze ogen cruciaal. Door constant te schakelen vormen we een zo efficiënt mogelijk proces zonder tijdsdruk waarin kosten worden bespaard.

 

Realiseren van custom prototypes

De kennis en kunde van onze specialisten zorgen voor een ongekend kwaliteitsniveau. Met slimme software en automatisering leiden ze een prototype vakkundig door het SMT-proces. We reserveren altijd een deel van ons intelligente machinepark, zodat we altijd capaciteit hebben om vlot één of meerdere prototypes te assembleren. Zo zijn we in staat om indien nodig binnen vijf dagen een prototype te produceren dat klaar is voor validatie.

 

Proces

Tijdens de ontwikkeling van nieuwe electronica stellen we ons op als partner die haar opdrachtgevers van begin tot eind ondersteunt. We blijven indien gewenst het hele proces betrokken bij de realisatie van een product. Na de assemblage van het prototype helpen we je daarom graag met onder andere validerenserieproductie en fulfilment.

Door de aanwezige kennis, no-nonsense mentaliteit en betrouwbaarheid is het een prima bedrijf om mee samen te werken.

Hans Bruins, Bronkhorst BV