SMT/SMD Pick and Place Machine

  • Korte doorlooptijden
  • Flexibel
  • Geschikt voor elke seriegrootte

De twee productielijnen van Global Electronics zijn zo ingericht dat wij aan elke vraag kunnen voldoen. Onze capaciteit en flexibiliteit geef ons de vrijheid om snel te schakelen, waardoor we met zeer korte doorlooptijden zowel kleine als grote series kunnen produceren. Door de SMT/SMD machines slim te beladen realiseert Global Electronics maximale efficiency als het gaat om tijd, kwaliteit en kosten.

De productielijnen van Global Electronics

Global Electronics hanteert twee productielijnen om zowel kleine als grote serieproducties op korte termijn te produceren:

1. Een flexlijn voor proto- en kleine series, met focus op het snel realiseren van NPI’s en kleine productieseries.

2. Een productielijn voor middel tot grote series, waar we met 400 feederplaatsen per lijn moeiteloos de grootste opdrachten zo doeltreffend mogelijk laten verlopen.

Elektrische test

Onze automatische lijnen zijn allemaal voorzien van een elektrische test, waarmee we componenten voor plaatsing controleren op de juiste waarde. Tijdens de productie van een PCB controleren onze Pick and Place machines met een onboard elektrische test de componenten voor plaatsing. We willen immers zeker weten dat alle SMD’s de correcte waarde hebben voordat we deze plaatsen. Alle componenten worden ook voorzien van full traceability, zodat er altijd inzicht is in de complete producthistorie.

Ruim voor de productie, spotten we door middel van een DFM-sessie vroegtijdig eventuele fouten in het PCB-ontwerp. Zo realiseert Global Electronics een zo efficiënt mogelijke productie zonder vervaardigingsfouten.