Test & Inspection for Prototyping

  • Meten is weten
  • Diverse testmogelijkheden
  • 100% gevalideerd

Global Electronics beschikt over een divers arsenaal aan testmogelijkheden voor een product. Inline AOI tijdens de SMT-productie is de eerste optische check die we uitvoeren. De resultaten worden per afzonderlijk product vastgelegd en indien gewenst gerapporteerd. Onze Pick and Place machines beschikken over onboard elektrische test, de componenten waarbij dat mogelijk is worden dus vóór plaatsing elektrisch getest op juiste waarde.

Onze testafdeling kan uiteenlopende testen uitvoeren op uw product: hoogspanning, incircuit, functioneel, programmeren, boundary scan, het is allemaal mogelijk. Indien er al testequipment is ontwikkeld kunnen we dit overnemen of we ontwikkelen zelf een testmethode voor het product. Onze engineers bedenken gezamenlijk het meest efficiënte testplan.

In de proto-fase kan er gekozen worden voor een quick-fix om een product snel gevalideerd te krijgen, waarna in de seriematige productie-fase een permanente testopstelling wordt gekozen op basis van de laatste specificaties, seriegroottes, wensen en eisen.

Global Electronics bewijst al 20 jaar lang dat ze perfect aanvoelen wat nodig is om ons bedrijf te blijven voorzien van hoogwaardige producten. Global Electronics biedt ons de meerwaarde die wij zoeken in onze partners.

Ramon Lachminarainsingh, Managing Director PM Special Measuring Systems
  • Hoogspanning

    Een hoogspanningstest controleert of de isolatie van de stroomgeleidende onderdelen en de afstand tot de behuizing voldoet aan de…