Capaciteit PCB Productie

Na afronding van de prototype-fase en het succesvol valideren van het product, helpt Global Electronics je graag met de volgende stappen in het proces. De kennis en kunde waarmee we het prototype hebben geassembleerd, vertalen we moeiteloos door naar het doeltreffend inrichten van de seriematige productie van het product.

Proces

De productielijnen die Global Electronics in huis heeft kunnen zowel kleine als grote producties probleemloos aan. Tijdens het proces hanteren we dezelfde kwaliteitsstandaard als bij de productie van het prototype. Plaatsing en soldering van de componenten worden constant gecontroleerd, zodat we zeker weten dat alle componenten voorzien zijn van de juiste data. Het geautomatiseerde productieproces zorgt voor een maximale efficiency. Hierdoor ontwikkelen we producten tegen een lage kostprijs.

Full traceability

Net als bij de prototypes, is toepassen van full traceability op componentniveau onze standaard. Op deze manier hebben we altijd inzicht in de productie- en testhistorie van ons product. Zo weten we van elk component welke inspecties er uitgevoerd zijn en welke reparaties er plaatsgevonden hebben.

Global Electronics bewijst al 20 jaar lang dat ze perfect aanvoelen wat nodig is om ons bedrijf te blijven voorzien van hoogwaardige producten. Global Electronics biedt ons de meerwaarde die wij zoeken in onze partners.

Ramon Lachminarainsingh, Managing Director PM Special Measuring Systems
 • Slimme Inkoop

  Strategische inkopers met ruim 25 jaar ervaring, een enorm netwerk van gecertificeerde partners en leveranciers.

 • Test & Inspection

  De toenemende complexiteit van elektronicaproducten vraagt om steeds uitgebreidere testmethodes om de kwaliteit en functionaliteit te verifiëren.

   

 • Kabel Assemblage

  Bij producten en toepassingen die voorzien moeten worden van bekabeling kan Global Electronics je ook prima van dienst zijn.

 • Cleaning

  Verwijder fluxresten/anomalieën tijdens het productieproces die in de weg staan van het correct functioneren van een PCBA.

   

   

   

Meer weten of offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!