Team

Bent u op zoek naar een connectiviteitspartner? Wij helpen u bij het vinden en ontwikkelen van pasklare oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op!

Made in holland

Meino Toering

Vanaf 2015 werk ik bij Global Electronics BV als algemeen directeur. Mijn ambitie is om samen met onze medewerkers aan de continue veranderende vraag van onze klanten te blijven voldoen.

Het is mijn overtuiging dat dit lukt in een onderneming als Global Electronics BV met medewerkers die passie hebben voor techniek en een extra stap willen zetten voor haar klanten. Dit is tevens de belangrijkste reden voor mij dat ik vanaf 2017 mede-DGA ben geworden van Global Electronics BV.

Jeroen Schuiling

Bij Global Electronics BV ben ik verantwoordelijk voor sales, marketing & communicatie en projectmanagement. Een uitgebreide rol waar ik mij elke dag weer naar hartenlust op stort. Het belang van jou als klant staat altijd voorop. Graag praat ik met je over de mogelijkheden die Global Electronics BV biedt voor jouw product of design. Ik ben er van overtuigd dat we je kunnen verrassen met hetgeen we voor je kunnen betekenen!

Gerrit Versteeg

Als technisch directeur hou ik mij bezig met proces- en product engineering en de analyse van prototypes en nieuwe producten die door onze klanten worden geïntroduceerd. Global Electronics BV groeit en om de groei te begeleiden ben ik tevens degene die investeringen voorbereidt en mede helpt implementeren.

Ik ben oprichter en mede-DGA van Global Electronics BV sinds 1993.