Vacatures & Stage

  • Informeel
  • Collegiaal
  • High Tech

Vacatures & Stage

Als innovatieve en high-tech dienstverlener is Global Electronics altijd op zoek naar mensen die passie hebben voor hun vak. Energiek en gedreven werk jij voor de volle 100% aan het bedenken en realiseren van de beste oplossing. Werkend voor gerenommeerde afnemers uit diverse marktsegmenten draag je met jouw kennis en vaardigheden bij aan het succes van onze opdrachtgevers.

Binnen Global Electronics krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en verder te groeien in en zelfs buiten jouw expertise. Je werkt in een informele werksfeer waar collegialiteit en resultaat hand in hand gaan. Samen met een team van specialisten realiseer je hoogstaande high-tech producten.

 

Solliciteren

Pas jij in ons flexibele, nuchtere en stressbestendige team en wil jij werken in een dynamisch bedrijf? Of ben je op zoek naar een uitdagende stage? Solliciteer dan op één van onze vacatures. Zijn er geen openstaande vacatures, maar denk je dat jouw kwaliteiten ons team zeker versterken? Stuur dan je CV met motivatie naar belen@global-electronics.nl.